Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Techland kondigt Hellraid aan

Nieuw spel uit Techland stal.

Techland, de ontwikkelaar van onder andere Dead Island, werkt aan een nieuwe game die dit jaar nog zal verschijnen. Het spel zal de naam Hellraid dragen en zowel online als offline speelbaar zijn.

Hellraid zal verschijnen op PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Techland neemt met deze de stap naar de volgende generatie consoles dus nog niet.

Het spel wordt een co-op hack and slash game waarbij hordes demonen uit de hel pijn en vernietiging trachten te zaaien over de aarde. Slechts een select groepje mensen heeft de kracht om weerstand te bieden. Online zullen vier spelers het tegen elkaar op kunnen nemen voor punten, beloningen en unieke loot.

Of het spel verhaaltechnisch sterk zal zijn en of de game online zo boeiend zal zijn als de ontwikkelaar het beweert, zien we later dit jaar.

Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties