Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Techland geeft details betreft Dying Light DLC

Eerste pakket nu uit.

Ontwikkelaar Techland geeft details vrij betreft de Dying Light Season Pass. De eerste downloadbare content (DLC) is daarbij nu uit.

Het eerste pakket dat nu te downloaden is op de pc, PlayStation 4 en Xbox One, gaat onder de naam Cuisine & Cargo. Dit bevat twee missies in nieuwe gebieden. Je betreedt hier verlaten gebouwen die tijdens de eerste dagen van de zombie-uitbraak zijn afgesloten.

In maart komt de Ultimate Survival Bundle uit. Door dit pakket te downloaden, heb je toegang tot drie speciale outfits en vier bouwplannen voor wapens. Tot slot is The Bozak Horde in mei beschikbaar. Deze is te spelen in singleplayer of co-op modus, en plaatst je in het Harran stadion. Hier slacht je golven aan vijanden af, gevolgd door een confrontatie met een 'mysterieuze psychopaat'.

In de Dying Light review van Carl lees je over zijn parkour-ervaringen in een post-apocalyptisch metropool. De Dying Light co-op verhalen van Randolf lees je in zijn verslag.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties