Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Techland erkent fout in patch Dying Light

Copyrightclaim was ook een fout.

Ontwikkelaar Techland meldt dat de laatste patch voor Dying Light niet bedoeld was om alle mods onbruikbaar te maken. De fout wordt binnenkort teruggedraaid.

"Het was nooit onze intentie om obstakels te creëren voor modders", aldus de ontwikkelaar in een statement aan Eurogamer.net. "We hebben de mod-community altijd ondersteund en we worden dikwijls verrast door de dingen die gamers bedenken. Een groot deel van het succes van de eerste Dead Island was ook te danken aan de vele mods die ervoor zijn gemaakt".

Techland zegt dat het verwijderen van een film-grain mod middels een copyrightclaim ook een fout was. Volgens de ontwikkelaar is zowel Techland als uitgever Warner Bros. er niet verantwoordelijk voor. Er wordt nu uitgezocht waar de claim precies vandaan is gekomen.

Dying Light is sinds 27 januari digitaal beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De fysieke versie van de game komt op 27 februari uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties