Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Teaser van Assassin's Creed: Revelations

Mysterieuze trailer én het logo gelekt!

We weten al langer dan vandaag dat er een nieuwe Assassin's Creed op komst is. Zelfs nog voordat Brotherhood, het meest recente deel in de franchise, uitkwam deden er al geruchten de ronde dat Ubisoft hun sluipreeks naar China, Egypte of zelfs Frankrijk zou brengen.

In welk land de nieuwe Assassin's Creed zal plaatsvinden blijft voorlopig nog een raadsel, maar er dook zopas wel een mysterieuze teaser trailer op de officiële Facebook pagina van Ubisoft op die mogelijk het volgende deel aankondigde.

In de teaser trailer is niet erg veel te zien, maar hetgeen er wél te zien is wekt onze interesse alvast. In het Arabisch staat er namelijk Altair te lezen, wat natuurlijk de protagonist was in het originele Assassin's Creed. Maar er is meer.

Nog voordat alle informatie rond dit alles op magische wijze verdween van Facebook, dook de titel Assassin's Creed: Revelations op. Mogelijk gaat het volgende deel onder deze noemer door het leven, maar voor een officiële onthulling zullen we waarschijnlijk nog tot de aankomende E3-beurs moeten wachten.

Geniet alvast van de onderstaande teaser trailer!

De mysterieuze teaser trailer van Assassin's Creed: Revelations.

Getagged als

Reacties