Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Team Rocket's Jesse en James zitten nu in Pokémon Go

Om de wereld voor verder verval te behoeden.

Het iconische Team Rocket-duo Jesse en James zijn nu in Pokémon Go.

Jesse en James zijn de vertegenwoordigers van Team Rocket in de Pokémon tv-reeks, en maken nu eindelijk de overstap naar de game. Daarmee is dit de zoveelste knipoog naar de tv-reeks in Pokémon Go.

Jesse en James vliegen rond in de nieuwe Team Go Rocket luchtballonnen die sinds kort te vinden zijn in Pokémon Go. Je kan ze herkennen aan hun luchtballon in de vorm van een Meowth.

Jesse en James zijn maar voor beperkte tijd te vinden in Pokémon Go, dus wees er snel blij. Als je tegen hen wint, maak je kans om een Shiny Ekans of Koffing te vangen.

Jesse en James maken deel uit van de tweede week van speciale challenges in Pokémon Go in de opbouw naar Pokémon Go Fest 2020. Team Rocket is prominent aanwezig, en vliegt nu de map rond in luchtballonnen (naast de PokéStops). Via research kan je een Super Rocket Radar maken en het opnieuw opnemen tegen Giovanni, die deze keer een Shadow Suicune heeft die je kan vangen als je wint tegen hem.

Komende zondag tussen 11u en 12u zal de aanwezigheid van Team Rocket extra groot zijn. Je krijgt dan ook dubbele Stardust als je een lid van Team Rocket verslaat, samen met een TM waarmee je een Pokémon Frustration kan laten vergeten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties