Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Team Rocket toegevoegd aan Pokémon Go

Om de wereld voor verder verval te behoeden.

Niantic heeft een nieuwe update uitgebracht voor Pokémon Go. Die introduceert onder andere Team Rocket in de game. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om Shadow Pokémon te vangen. Dat zijn alternatieve versies van Pokémon met roodgloeiende ogen.

In de game nemen de leden van Team Rocket op regelmatige tijdstippen Pokéstops over. Slaag je er in om het lid van Team Rocket en zijn of haar drie Pokémon te verslaan, dan krijg je de kans om een Shadow Pokémon te vangen. Nadien kun je die Shadow Pokémon behouden of genezen met Stardust en Candy voor betere stats.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties