Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Team Reptile organiseert Lethal League toernooi

Jaw Breakers Live in hartje Utrecht.

Nederlandse ontwikkelaar Team Reptile organiseert een toernooi voor Lethal League. Dat maakt de studio bekend via een persbericht.

Het toernooi wordt op 30 januari gehouden aan de Lange Koestraat 39 te Utrecht, in een winkel genaamd MoMs. Hier worden vaker toernooien gehouden, zoals de Killer Instinct World Cup Qualifier afgelopen december.

Via de Team Reptile-website kun je je voor het toernooi inschrijven. Er is in de winkel plek voor veertig spelers, alsmede ruimte voor toeschouwers.

In Lethal League is het de bedoeling elkaar te raken met een bal. Elke keer dat de bal geslagen wordt, beweegt deze sneller. Hierdoor is de bal steeds moeilijker te ontwijken en moeten spelers constant op hun hoede blijven. In het persbericht geeft Team Reptile ook aan dat er een consoleversie van de game in ontwikkeling is.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties