Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Team ICO Collectie begin volgend jaar?

Aankondiging waarschijnlijk op TGS.

Een Team ICO Collection, HD-remakes van games Ico en Shadow of the Colossus in dezelfde lijn als de God of War Collection, zou volgend jaar in maart of april verschijnen voor een prijs van ongeveer 25 pond. Dat hebben bronnen gezegd tegen Eurogamer.

Er gaan al een hele tijd geruchten over een Team ICO Collection. Gisteren nog verscheen op de website van Amerikaanse winkelketen Walmart nog een mogelijkheid om de remake te pre-orderen. Aan Eurogamer werd verteld dat de game binnen enkele dagen ook zal verschijnen op websites van Europese winkels.

Sony weigert vooralsnog commentaar te geven maar verwacht wordt dat het bedrijf op de Tokyo Game Show veel nieuwe informatie zal vrijgeven. Team Ico's nieuwe game, The Last Guardian, zou er ook voor het eerst sinds E3 2009 weer zijn opwachting maken. Meteen ook remakes van Ico en Shadow of the Colossus aankondigen zou de fans uit hun dak doen gaan. Meer informatie krijgen we ongetwijfeld later deze week vanop TGS.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen