Skip to main content

Team Fortress 2: Mann vs Machine - Dag 3

The bounty.

De derde en laatste dag van de Mann vs Machine-update voor Team Fortress 2 is aangebroken en daarmee volgt hierbij ook het (aller)laatste nieuws dat we jullie rond deze update kunnen bijbrengen. Vandaag zullen we het hebben over speelgoedduiven, oranje vierkantjes en geven we je decoratietips voor robotonderdelen.

Echte huurlingen gaan natuurlijk niet gratis hun leven staan wagen op het slagveld. Zij willen er iets voor terug. In het geval van Team Fortress 2 is dat meestal een geschift wapen of een nog geschifter hoedje. Zo ook bij de Mann vs Machine modus. Al wie lang genoeg meedoet aan de robotgenocide zal op tijd en stond worden beloond met wapens, hoedjes en andere virtuele prullaria. Wie echter zeker wil zijn van zo'n sappige beloning zal zich moeten vermannen (en een klein beetje geld moeten neertellen).

In de Mann Up modus zijn loot drops namelijk veel meer voorspelbaar. Deze speciale Mann vs Machine modus kan echter enkel gespeeld worden op speciale Mann Co. servers en om daar binnen te geraken heb je een Tour of Duty ticket nodig die je 0.99 euro kost. Dat ticket geeft je ook een Tour of Duty Badge die je voortgang doorheen de verschillende Mann vs Machine levels zal bijhouden. Wanneer je een volledige Tour of Duty afwerkt, krijg je automatisch een (willekeurig) zeldzaam item. Alle items die zo kunnen verdiend worden zijn echter puur cosmetisch en geven je dus geen voordeel tegenover spelers die geen geld hebben uitgegeven.

Daarnaast zijn er nog Squad Surplus Vouchers die je voor 1.99 euro kan aankopen. Zet je deze in voor je aan een Mann Up Mann vs Machine missie begint en slaag je erin deze tot een goed einde te brengen, dan krijgt elk lid van je ploeg (inclusief jezelf) een zeldzaam item. Kwestie van de moraal wat op te peppen voor je aan de slachtpartij begint.

Tenslotte werden ook de 35 nieuwe achievements onthuld. Wil je deze allemaal behalen, dan zal je met elke klasse op zijn minst één potje Mann vs Machine moeten spelen. In tegenstelling tot vorige updates lijken er momenteel geen beloningen te worden uitgereikt wanneer je een bepaald aantal achievements weet vrij te spelen.

Voor de volledige lijst aan info die we je vandaag hebben gegeven, moet je hier zijn. De derde map, het hilarische Decoy, werd ook onthuld. Veel lijkt daar niet te beschermen, op je eigen kont na natuurlijk. Wie altijd al een boontje had voor de geschifte Duiste huurling, de Medic, kan vanaf vandaag ook zijn huisdiertje aankopen. De duif werd vereeuwigd als een Plush Archimedes knuffel die je ongeveer 25 euro zal kosten. Wie de duif in huis haalt (hij heeft geen eten nodig en schijt je auto niet onder) krijgt ook een virtuele versie die de Medic op het slagveld zal vergezellen. Het stuk gevogelte kan je je hier aanschaffen. En dan rest er ons nog enkel de taak om je veel plezier te wensen met de nieuwe update van Team Fortress 2. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen op het slagveld!

Benieuwd naar de eerdere delen van de update?Deel 1 en deel 2kan je bereiken door er gewoon op te klikken.

Read this next