Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Team Fortress 2: Mann vs Machine - Dag 2

The Mercs.

De Mann vs Machine update die een co-op modus toevoegt aan de gratis online shooter Team Fortress 2 zou ondertussen voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Maar Valve heeft besloten om vandaag nog wat extra info los te laten rond de update zodat iedereen perfect weet wat hem te doen staat wanneer de robots aanvallen.

Gisteren lichtten we jullie al in omtrent de grote lijnen van deze update, vandaag gaan we wat dieper in op speelbare klassen en hun rol die ze spelen in de update. Zo zal je tijdens het bevechten van Gray's leger gebruik kunnen maken van 'upgrade stations'. Deze café's voor vuurwapens en explosieven zullen je (tegen betaling) onder meer canteens leveren die je bijvoorbeeld enkele seconden onoverwinnelijk maken of een verse hoeveelheid kogels in je vuurwapens stoppen. Daarnaast kunnen de personages zichzelf upgraden. Zo kan de Soldier met zijn verbeterde Buff Banner zijn hele team van damage bonussen voorzien of sneller, harder en verder schieten wanneer hij betaalt voor een machtigere Rocket Launcher. De canteens en upgradebare voorwerpen zorgen dus voor een extra tactisch laagje.

Wie alle upgrades en canteens wil bestuderen eer hij robots gaat demonteren, moet hier zijn. Er zijn ook reeds twee maps bekend waarop we de Mann vs Machine update mogen spelen: Mannworks en Coaltown. Tenslotte hebben we nog een comic voor je die we gisteren zijn vergeten te vermelden: A fate worse than chess. Check morgen zeker weer Eurogamer, want dan hebben we het over de te verdienen Bounties (niet de snoepjes, alhoewel met Valve weet je nooit...) .

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties