Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Team Fortress 2 ontvangt Love & War update

Dag één trapt af met een kortfilm en spotternijen.

Valve brengt binnenkort de Love and War-update uit voor de gratis multiplayer shooter Team Fortress 2. Deze onthulling volgt op een mysterieuze klok op de website van de game, die eerder aftelde naar vandaag.

De update voegt nieuwe functies aan de game toe. Zo zijn er tal van nieuwe taunts voor de personages om het andere team (maar vaak ook jezelf) belachelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan strijders die dansen, een salto maken of steen-papier-schaar spelen. Aan de nieuwe acties zijn ook nieuwe Steam Achievements gekoppeld.

Ook toont Valve de kortfilm Expiration Date. De video van een kwartier werd al in 2012 door de ontwikkelaar beloofd, maar verschijnt nu pas op het web. Hierin gaat de Scout op zoek naar een manier om een afspraakje te regelen met het hulpje van de Administrator. Traditiegetrouw volgen een hoop onverwachte situaties.

Morgen onthult Valve meer info over de Love & War update.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties