Skip to main content

Team Fortress 2 krijgt co-op modus

De Mann vs Machine update wordt eindelijk bevestigd.

Nadat de fans jarenlang hints ontcijferden en gisteren eindelijk de code braken om op een nietszeggende comic uit te komen, heeft Valve eindelijk besloten om het officieel te maken: de Mann vs Machine update is echt en komt er zeer snel aan. In deze update wordt er een belangrijke nieuwe gamemodus toegevoegd waarin een derde partij komt meevechten. Dit maal niet nog een negenkoppig team van huurlingen, maar een oneindig groot leger robots dat gebaseerd is op enkele bestaande klassen. Samen met 5 andere spelers mag je proberen deze strijdmacht op een afstand van het Mann Co. hoofdkwartier te houden, want dat willen deze mechanische monsters maar al te graag opblazen.

De update, die je al vanaf morgen zal kunnen spelen, bevat een hele reeks nieuwe vijanden . Acht van de robots van Gray zijn gebaseerd op de klassen waarmee we allemaal aan de slag kunnen, maar er zijn ook drie soorten "Giant" robots, een bomb carrier die jouw sentries probeert op te blazen en een mysterieuze "???" robot waarvan we op de foto enkel gigantische bandensporen zien.

Tussen twee golven vijanden kan je je vaardigheden en wapens een boost geven (we vermoeden dat elke kill je een aantal punten oplevert) en als je alle golven weet te weerstaan, dan staat er je "incredible loot" te wachten. Incredible loot? Exclusieve hoedjes, zeker?

Valve leverde ons bij de update ook nog een leuk filmpje waarin we enkele bekende personages zien strijden tegen de horden robots.

Mann, Mann, Mann, miserie, miserie!

Maar wat moeten we dan verwachten op 2 september, de verjaardag van Gray Mann. Wacht eens even! Gray Mann...G. Mann...G-Man!

Read this next