Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tales of the Abyss 3DS uitgesteld

Een beetje maar.

Namco Bandai meldt vandaag met veel spijt in het hart dat de release van het langverwachte JRPG Tales of the Abyss voor de 3DS met een volle vijftien dagen verlaat is.

Origineel was het plan om de game uit te brengen op 10 november. Iets minder dan een maand van nu dus. Voor onduidelijke redenen verschijnt de game nu pas op 25 november. Iets meer dan een maand van nu dus.

Gamers die niet langer kunnen wachten kunnen natuurlijk ook altijd de originele Tales of the Abyss spelen op de PlayStation 2. Deze 3DS-versie is daar namelijk een herwerkte versie van. Mensen die wel het geduld hebben krijgen als beloning een extra scherm om de (eigenlijk best goede) game op te spelen en natuurlijk ook leuke 3D-graphics.

Na Tales of the Abyss voor de 3DS mogen we ons klaar maken voor Tales of Graces f, een PS3-versie van de Wii-game Tales of Graces. Die verschijnt ergens in 2012.

Tales of the Abyss in actie op de 3DS.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen