Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tales of Symphonia Remastered komt in februari uit

Verbeterde verhalen.

Uitgever Bandai Namco Entertainment kondigt Tales of Symphonia Remastered aan. De game is op 17 februari 2023 beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

De remaster krijgt volgens de uitgever "scherpere en meer heldere" graphics. Ook de character models en omgevingen in de steden en de wereldkaart zijn opgewaardeerd.

Daarnaast bevat de remaster verbeterde controls, kun je nu tussenfilmpjes overslaan en krijg je bij het opslaan van je progressie meer informatie te zien. Verder kun je kiezen tussen Japanse en Engelse voice acting.

De game neemt 11 GB in beslag, draait bijna op alle versies aan 30 fps en beschikt over een resolutie van 1080p. Wie de Switch-port in de handheld-modus speelt, doet dat aan 30 fps in 720p. Beide consoleversies zijn backwards compatible.

Tales of Symphonia kwam in 2004 uit voor de GameCube en kwam in 2014 en 2016 ook naar respectievelijk de PlayStation 3 en pc. Omdat Tales of Symphonia Remastered geen pc-versie krijgt en niet aan 60 fps draait zoals het origineel, blijven fans van de game met een dubbel gevoel achter.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tales of Symphonia

Nintendo GameCube

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties