Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Take-Two: 'nieuwe Red Dead Redemption 2 release wordt gehaald'

Het bedrijf heeft er vertrouwen in.

Uitgever Take-Two laat weten dat het bedrijf er vertrouwen in heeft dat de nieuwe Red Dead Redemption 2 release wordt gehaald. Onlangs is de Red Dead Redemption 2 release uitgesteld.

"Wij willen de best mogelijke ervaring afleveren. Als dat betekent dat we de game moeten uitstellen omdat we extra tijd nodig hebben, dan doen we dat. Maar de nieuwe Red Dead Redemption 2 release staat vast en wij geloven dat die datum haalbaar is", aldus Take-Two.

Onlangs is er nog nieuwe informatie over de game opgedoken. Zo gaat het gerucht dat Red Dead Redemption 2 een crafting systeem heeft en is er een gerucht dat Red Dead Redemption 2 een Battle Royale modus krijgt.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties