Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

System Shock reboot release op PlayStation 4 in 2018

Was geen Kickstarterdoel, maar extra bedankje van de ontwikkelaar.

De System Shock reboot lanceert in 2018 voor de PlayStation 4. Dat kondigt ontwikkelaar Nightdive Studios via een update op de Kickstarterwebsite aan.

Toen de crowdfundingcampagne startte, maakte de PlayStation 4 geen onderdeel van de Kickstarter uit. De studio zegt dat ze toen nog geen gesprek met Sony hadden gehad over een uitgave voor hun console. Omdat het team ervaring met Microsoft had, richt het zich eerst op de Xbox One.

Na vele verzoeken voor een PlayStation 4-versie besloot Nightdive Studios onderhandelingen voor die versie voorop te stellen. De ontwikkelaar voegt de versie toe als bedankje voor het vertrouwen van de donateurs. Er staat dus geen te behalen stretch goal voor.

De game komt uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De System Shock Kickstarter ging eind juni van start. De campagne loopt nog een week. Hoewel de game eerst een remaster was, gooide Nightdive Studios het project om tot een System Shock reboot.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties