Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

SWTOR Update 1.2 'Legacy' aangekondigd

Guild banken, Warzone rankings en heel wat meer.

Bioware heeft aangekondigd dat een tweede grote update voor Star Wars: The Old Republic er aan komt in april. De update, die de naam "Legacy" heeft meegekregen, verandert in de eerste plaats heel wat aan het Legacy-systeem. Zo kunnen spelers nu hun personages linken via een stamboom en zo speciale abilities vrijspelen. Daarnaast kunnen er ook extra terminals voor schepen bijkomen én kunnen je companions en je morele keuzes hier invloed van ondervinden.

De update voegt ook een nieuwe Flashpoint, raid Operation en groep vs groep PVP Warzone toe aan de game. De Flashpoint is Lost Island, die verderbouwt op het verhaal van de Kaon Under Siege Flashpoint van update 1.1 ("Rise of the Rakghouls"). De Raid Operation heet "Explosive Conflict" en vindt plaats in een nieuwe zone op de planeet Denova, waar ongure types het explosieve mineraal baradium verhandelen. Je moet met 8 of 16 spelers zijn om de operation tot een goed einde te brengen. De PVP warzone heet dan weer "Novare Coast". Twee teams zullen er strijden om mortieren om zo elkaars basis te bombarderen.

Update 1.2 zorgt ook voor PVP Warzone Rankings, Guild banken en het makkelijker aanpassen van de interface. Daarnaast zijn er ook de gebruikelijke bugfixes. Vanaf morgen is er ook een nieuw trialsysteem. Je kan 3 vrienden uitnodigen die SWTOR voor zeven dagen tot level 15 gratis kunnen spelen. Daarna kunnen ze SWTOR kopen aan een promotieprijs.

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen