Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Switch-versie van Hitman 3 komt eveneens deze maand uit

Maar voor de pc-versie is er minder goed nieuws.

IO Interactive maakt via Twitter bekend dat de Switch-versie van Hitman 3 op 20 januari uitkomt, dezelfde dag als alle andere versies dus. De Switch-versie is voor alle duidelijkheid wel enkel via de cloud te spelen. Je hebt dus steeds een actieve internetverbinding nodig.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook minder goed nieuws voor wie de game op de pc wil spelen. In tegenstelling tot wat eerder was aangekondigd, kunnen pc-gamers die Hitman 2 bezitten, die levels niet zomaar spelen in Hitman 3.

De pc-versie van Hitman 3 komt immers exclusief naar de Epic Games Store, terwijl Hitman 2 enkel beschikbaar is op Steam. Wil je toch je Hitman 2-levels in de nieuwe game spelen, dan kun je wel de Hitman 2 Access Pass kopen. Die wordt de eerste twee weken na de release met 80% korting aangeboden.

Op de andere platformen is het voor alle duidelijkheid wel mogelijk om je levels uit de eerdere games over te zetten. Wie Hitman 2 dus al heeft voor de PlayStation 4, kan in de PlayStation-versie van Hitman 3 dus ook levels als Miami en Mumbai spelen.

Binnen enkele dagen kun je in elk geval terug in de huid van Agent 47 kruipen. Eerder deze week zijn alvast alle Hitman 3 levels onthuld. Lees ter voorbereiding van de release ook zeker eens onze Hitman 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties