Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

SW: TOR release twee dagen vooruit

Valt nu samen met launch in Amerika.

Enkele weken geleden kon je hier reeds lezen hoe Bioware tijdens de Eurogamer Expo in Londen de releasedatum voor hun langverwachte Star Wars MMO bekendmaakte. Die zou voor ons Europeanen op 22 december vallen, twee dagen na de officiële lancering in Amerika.

Wie vreesde dat wij Europese spelers door die kleine vertraging af te rekenen zouden krijgen met reeds ver geavanceerde Amerikaanse spelers die ons met veel vertoon en plezier aan hun net iets betere lightsaber zouden rijgen, hoeft niet langer te vrezen. De officiële blog meldt dat de lancering in Europa vervroegd werd en samen zal vallen met de Amerikaanse launch op 20 december.

Goed nieuws dus voor wie vreesde al meteen uit het Star Wars universum gerukt te worden om elders kerstliederen te gaan zingen en nieuwjaarsbrieven te beluisteren. Zij krijgen daarvoor twee dagen uitstel.

Star Wars: The Old Republic verschijnt 20 december exclusief op PC. Iedereen die pre-ordert zal echter wat vroeger met de game aan de slag kunnen wanneer je je verkregen pre-ordercode hier ingeeft.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties