Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Survival Mode Fallout 4 in beta op de pc

Ietsje lastiger dan survivallen in de Ardennen.

De nieuwe Survival Mode voor Fallout 4 is nu beschikbaar als bèta op de pc.

Bethesda heeft tot dusver nog weinig details over de nieuwe modus vrijgegeven. Volgens een post op de Bethesda-website moeten spelers keuzes maken die lijnrecht tegenover elkaar staan. De ontwikkelaar noemt Dark Souls als een inspiratiebron.

Survival Mode heeft vier kenmerken: strategie, ontdekking, resource management en role-playing. Dit zorgt volgens Bethesda voor een realistischere simulatie van overleven in de Commonwealth.

De ontwikkelaar heeft wel laten weten dat je je voortgang niet op de normale manier kunt opslaan. Je moet minimaal een uur slapen in een bed om de game op te slaan. Het type bed waar je in slaapt heeft ook invloed op je nachtrust. Tevens is er geen fast travel.

Op de site van Bethesda staan de volledige patch notes. Het is nog onduidelijk wanneer Survival Mode officieel aan Fallout 4 wordt toegevoegd. De Fallout 4 Automaton DLC is wel reeds beschikbaar.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties