Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Survarium krijgt open bèta van 24 uur lang

Op vrijdag 25 april.

De free-to-play massively multiplayer online first-person shooter (MMOFPS) Survarium van ontwikkelaar Vostok Studios krijgt op vrijdag 25 april een open bèta van 24 uur lang. Spelers kunnen daarin enkel nog de spelmodi in teamverband uitproberen. Daarna keert de game terug naar zijn vorm als gesloten beta. De volledige lancering van de game staat gepland voor later dit jaar.

Vostok Studios werkte Survarium onlangs bij tot versie 0.21a. Deze update laat je toe om de heads-up display naar believen aan te passen en voegt de Mamayev Kurgan map met enkele nieuwe wapens toe. De volledige info over de patch is te vinden op de officiële site van Survarium.

Survarium speelt zich af na een massale ecologische catastrofe in de nabije toekomst. De game draait op Vostok Studios' zelfgemaakte engine. De ontwikkelingsstudio is opgericht in 2012 en bestaat onder andere uit ex-medewerkers van S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaar GSC Games. Survarium wordt daardoor gezien als de spirituele opvolger van de S.T.A.L.K.E.R.-reeks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Survarium

PC

Related topics
PC
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties