Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Supersolden op PSN

Gratis games en nieuwe releases tegen een lagere prijs.

Playstation strooit met voordelen voor jouw portemonnee. Zowel op korte als lange termijn zijn er plannen om de prijs van games op de virtuele marktplaats (tijdelijk) naar beneden te halen. De grootste winnaars zullen natuurlijk de Playstation Plus leden zijn.

Allereerst zal Sony ter ere van de Olympische Spelen twee PSOne games gratis weggeven aan alle PS Plus-leden: Track & Field en Hot Shots Golf 2. Misschien niet de meest opwindende games op PSN, maar een gegeven paard kijkt men niet in de mond! Zeker niet als je eerst vijf euro uitgaf om het te laten bepantseren...

Vervolgens is er de "Play 2012" sale die enkele nieuwe titels voor een verlaagde prijs zal aanbieden aan PS Plus-leden. Het gaat hier om game van de film Expendables 2, CounterStrike-remake CounterStrike: Global Offensiveen puzzelgames Sound Shapes en Papo & Yo. Ook onderstaande DYAD komt met een korting van 20% op de marktplaats. Tenslotte krijg je voor elke twee titels van het "Play 2012" gamma die je koopt 3 dollar terug op je rekening.

Sony meldde nog dat er meer plannen zijn om in de toekomst kortingen tot 50% te geven op bepaalde games (al dan niet voor PS Plus-leden). Hieronder nog enkele trailer van DYAD en de Play 2012 sale.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties