Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Supermassive Games overgekocht door Nordisk Games

Geen kille bedoening.

Het Deense bedrijf Nordisk Games heeft Supermassive Games gekocht, de ontwikkelaar van onder andere The Quarry en Until Dawn. Supermassive Games telt meer dan 300 werknemers.

Nordisk Games kocht vorig jaar al 30,7% van de aandelen van Supermassive, maar gaat nu dus over tot een volledige overname. Nordisk Games is deel van de Egmont Media Group en bezit onder andere ook Just Cause-ontwikkelaar Avalanche Studios en Metroid Dread-maker MercurySteam.

Cover image for YouTube videoThe Dark Pictures Anthology: The Devil in Me – Story Trailer

In een persbericht laat Supermassive Games weten dat het 'na de positieve ervaringen van het afgelopen jaar geen moeilijke beslissing was'. "We hebben een spannende en ambitieuze groeistrategie bij Supermassive Games en de overname door Nordisk Games versterkt dat alleen maar", aldus CEO Pete Samuels.

Supermassive Games werkt momenteel aan het vierde deel van de The Dark Pictures Anthology. The Devil in Me komt deze herfst uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties