Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Supermassive Games kondigt Until Dawn aan voor PlayStation 4

'Test de limiet van je angst.'

Supermassive Games kondigt Until Dawn aan voor de PlayStation 4 tijdens Sony's persconferentie op de Gamescom-beurs. In de horrorgame van de studio achter LittleBigPlanet Vita neem je de rol aan van acht vrienden die een nacht van terreur meemaken.

Until Dawn was oorspronkelijk een PlayStation 3 titel die gemaakt werd voor de PlayStation Move-bewegingscontroller. Het verhaal van de game is geschreven in samenwerking met horrorauteurs Larry Fessenden en Graham Reznick. De schrijvers van onafhankelijke griezelfilms hebben jarenlange ervaring met het genre.

Het verhaal van Until Dawn neemt je mee naar Blackwood Pines, waar je aanwijzingen moet zoeken om te overleven. De ontwikkelaar test naar eigen zeggen 'de limiet van je angst' en niks wat je tegenkomt is waar het op lijkt.

In de game zitten enkele acteurs uit bekende films en series. Zo speel je met Hayden Panettiere uit Heroes, Rami Malek uit Night at the Museum en Brett Dalton uit Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Deze acteurs hebben zowel hun stem als uiterlijk aan de game verleend.

Een releasedatum voor Until Dawn is nog onbekend.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Until Dawn

PS4, PS3

Related topics
PS4
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties