Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Smash Bros. voor Nintendo Switch speelbaar op de E3-beurs

Is van de knokpartij.

Nintendo heeft bekendgemaakt dat Super Smash Bros. voor Nintendo Switch speelbaar is op de E3-beurs van 2018. Het evenement vindt ook dit jaar plaats in juni.

Super Smash Bros. is speelbaar voor deelnemers aan een speciaal toernooi dat door Nintendo wordt georganiseerd. De kandidaten worden door het bedrijf zelf uitgekozen. Het is nog onduidelijk of de game vervolgens ook voor iedereen speelbaar is.

De kans is echter groot Super Smash Bros. een uitgebreide demo krijgt op de E3-beurs. De game komt immers nog dit jaar uit. Een specifieke releasedatum voor Super Smash Bros. op de Switch ontbreekt nog, dus dat kan altijd nog veranderen.

Er is meer E3-gerelateerd nieuws. Zo houdt Microsoft zijn E3-persconferentie dit jaar op een andere locatie. Alle demonstraties van nieuwe Xbox-games worden ook op deze locatie gehouden. De locatie is overigens het Microsoft Theater.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties