Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Smash Bros. Universe voor Wii U?

Een document verklapt mogelijk de naam.

Tijdens de afgelopen E3-beurs te Los Angeles kondigde Nintendo de Wii U aan. In één adem liet Satoru Iwata weten dat er een nieuwe Super Smash Bros. voor de aankomende console in ontwikkeling is, maar dat we daar waarschijnlijk nog enkele jaren op zullen moeten wachten. Geen leuk vooruitzicht, maar vandaag duikt er alvast een document op waarin de mogelijke titel van deze Wii U game te zien is.

Mocht het onderstaande document daadwerkelijk door Nintendo opgesteld zijn, dan zal de Wii U voorzien worden van Super Smash Bros. Universe. Leuk detail: de "U" van Universe is in het logo weergegeven als de unieke "U" uit Wii U, de naam van de console.

Of het al dan niet om een officieel document gaat laten we in het midden, maar laten we even iets anders in de groep gooien. Nadat we het zonet nog hadden over de aankomende film rond Mass Effect...hoe ongelofelijk prachtig zou het zijn om een film rond Super Smash Bros. in de bioscoopzalen tegen te komen?!?

De Wii U zal in de loop van 2012 in de winkelrekken te vinden zijn. Wat we na onze hands-on sessie ermee op de E3 vonden kun je hier doornemen.

Het befaamde document met daarop het logo van Super Smash Bros. Universe voor de Wii U.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen