Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Meat Boy heeft andere soundtrack op PlayStation

Rechten muziek niet verkregen voor de PS4- en PS Vita-versie.

De PlayStation 4- en PlayStation Vita-versie van Super Meat Boy heeft een andere soundtrack dan de pc- en Xbox 360-uitgave van de game. Dit staat op de blog van ontwikkelaar Team Meat.

Componist Danny Baranowsky heeft de rechten van zijn muziek niet aan Team Meat verkocht. Baranowsky meldt op zijn blog dat hij 'geen werkrelatie' meer met de studio heeft. Daarnaast is hij van mening dat zijn muziek op het PlayStation Network onvoldoende aandacht krijgt.

Team Meat zegt dat het deze situatie heeft gebruikt om met enkele van hun favoriete muzikanten samen te werken. Zo hoor je in de PS4- en PS Vita-versie van Super Meat Boy onder andere muziek van Matthias Bossi en Jon Evans (The Binding of Isaac: Rebirth), David 'Scattle' Scatliffe (Hotline Miami) en Laura Shigihara (Plants vs. Zombies).

De releasedatum van Super Meat Boy is 6 oktober. Vanaf die dag is de game ook gratis te downloaden voor PlayStation Plus-leden.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties