Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario Odyssey Watervalrijk - Paarse Wielen Munten locaties

Wie(l) zoekt die vindt.

In deze gids over Watervalrijk Paarse Munten in Super Mario Odyssey lees je hoe je alle Paarse Wielen kunt vinden, met vooral aandacht voor munten die lastig te vinden zijn maar ook voor algemene tips en tricks voor de rest.

Voor locaties van de andere soorten paarse munten raadpleeg je het beste onze gids over alle Super Mario Odyssey Paarse Munten of de Super Mario Odyssey tips die je op weg helpen bij dit avontuur.

Super Mario Odyssey Paarse Wielen Munten locaties: waar vind je ze in het Watervalrijk?

  • Rijk: Watervalrijk
  • Totaal aantal: 50

De paarse munten in het Watervalrijk zijn ringvormige wieltjes. In deze groen-bruine omgeving vallen ze behoorlijk op. Door de nodige verhogingen in deze wereld is het echter lastig om sommige groepen munten te vinden. Om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je het beste naar de groen-gele verrekijker achter de Odyssey aan zodat je vanuit de lucht de gehele omgeving kunt checken.

Van hier is het mogelijk groepen munten verstopt op randjes of kliffen te spotten die je normaliter snel zou voorbijlopen. Vergeet niet in te zoomen. De eerste munten vind je overigens rechts van het luchtschip bij de klifrand (achter enkele geelkleurige rotsen).

Zoek een stukje verderop naar een lager gelegen platform, net na de witte hoed marker. Spring naar beneden om nog eens drie paarse munten op te pakken. Op de talud, check rechts. Daar vind je wederom drie paarse munten op een lager gelegen stuk. Verzamel ze en gebruik de witte hoed marker om wolkachtige platforms te creëren en weer verder te gaan waar je gebleven was.

Wil je nog drie paarse munten vinden, die je normaal gesproken zo voorbij zou lopen? Spring in het water links van de Crazy Cap-winkel en zwem door de waterval. Daar vind je een magisch schilderij die je naar Bowsers rijk leidt, maar nog interessanter zijn de drie munten daarvoor. In het water zijn er nog eens drie te vinden in een uitholling onder het platform met de maan.

Je vindt een verzameling van vier munten op de klif met de checkpoint. Ga naar de kant met de maan en gluur over het randje. Spring naar beneden om wederom vier paarse munten te claimen.

De volgende drie munten zitten echter enkele rotsen naast de grote paal verstopt (links van de Chain Chomp). Ren de heuvel op en beklim de stenen toren aan de rechterkant. Bovenop vind je die paarse munten voor je collectie. Met een achterwaartse salto kom je daar.

Beneden de verhoging met de slapende T-Rex moet je zoeken naar een uitholling met drie paarse munten. Deze is echter lastig te vinden. Spring/loop van waar de dinosaurus ligt te slapen naar de klif (met de Chain Chomps rechts van je).

Loop eromheen totdat je een witte hoed marker tegenkomt. Spring er overheen en je vindt een groene pijp, nog twee witte hoed markers en drie paarse munten. Gooi met Cappy om ze te verzamelen aangezien ze boven een afgrond zweven.

Voorbij de checkpoint bij de stenen brug beklim je de stenen pilaren links om zo nog eens drie munten op de top te bereiken. Bij dezelfde controlepost sla je net voor de brug rechtsaf, beklim je de stenen en gebruik je de witte hoed markers om drie paarse munten te bereiken.

Nog eens drie munten vind je links van het grote 8-bit-gedeelte op de muur. Achter de waterval daar zitten wederom drie paarse munten verstopt. Zoek naar de witte hoed markers aan beide kanten. Beklim het 8-bit-gedeelte en passeer de Chain Chomps. Daar vind je de laatste drie paarse munten op een soort van zwevend platform vlakbij waar je de eindbaas verslagen hebt.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties