Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario Odyssey Merenrijk - Paarse Druppels Munten locaties

Water naar de zee.

In deze gids over Merenrijk Paarse Munten in Super Mario Odyssey lees je hoe je alle Paarse Druppels kunt vinden, met vooral aandacht voor munten die lastig te vinden zijn maar ook voor algemene tips en tricks voor de rest.

Voor locaties van de andere soorten paarse munten raadpleeg je het beste onze gids over alle Super Mario Odyssey Paarse Munten of de Super Mario Odyssey tips die je op weg helpen bij dit avontuur.

Super Mario Odyssey Paarse Druppels Munten locaties: waar vind je ze in het Merenrijk?

  • Rijk: Merenrijk
  • Totaal aantal: 50

Merenrijk behoort tot een van de kleinere werelden in Super Mario Odyssey, maar biedt wel onderdak voor een vijftigtal paarse munten. De munten in deze wereld hebben de toepasselijke vorm van een druppel en zie je door de onderwatergedeeltes en hoge platforms in Meer Lamode misschien snel over het hoofd.

Munten die je overigens eerder al gepakt hebt, komen in transparante vorm terug. Wanneer je die pakt, krijg je er een gouden munt voor terug. Hetzelfde geldt voor manen die je eerder al gepakt hebt.

De eerste drie paarse munten vind je links van de Odyssey op een randje.

Zoek aan de linkerkant van het eerste meer (voor het luchtschip) naar een ritssluiting in het water. Gooi Cappy om de verborgen ruimte in de muur te onthullen. Wall jump naar boven en pak daar de volgende drie paarse munten.

In dit gebied zitten overigens nog meer munten sneaky verstopt. Rechts van dit meer vind je een bloem die je hoog in de lucht lanceert wanneer je erop springt. Doe dit om het platform boven het water uit te komen. Wanneer je de game uitgespeeld hebt, vind je hier overigens een maansteen. Gebruik rechts daarvan Cappy om de houten paaltjes uit de grond te trekken en de drie paars emunten te claimen.

In het hoofdgedeelte van Merenrijk ga je helemaal naar links, op zoek naar wederom een holle ruimte met drie houten paaltjes ervoor. Daarachter vind je drie munten.Om het je wat gemakkelijker te maken, kun je met je pet een Cheep Cheep (rode vis in het water) overnemen zodat je onderwater niet op je zuurstof hoeft te letten.

In ditzelfde gebied zwem je naar de top van de grote ronde koepel. Bij de glazen buis vind je drie paarse munten voor je verzameling. Zwem vervolgens via deze glazen buis naar boven. Spring op de P-knop om een witte poort te openen waarmee nog eens drie paarse munten onthuld worden.

Zoek rechts van deze daklocatie naar een ritssluiting. Om die te kunnen bereiken, voer je een achterwaartse salto uit en gooi je in de lucht met je pet. Rits de verborgen ruimte open, waar je vier munten vindt. Gebruik nu het springplatform om het gedeelte links te bereiken, daarna het volgende springplatform om vier munten op het randje te pakken.

Spring in het water beneden en pak de drie paarse munten die in het water drijven. Aan de overkant van het water, links na de ingang waar je dit grote gebied voor het eerst binnenkwam, gebruik je het springplatform om het gebied met de Goomba's te bereiken. Stapel de Goomba's net zolang totdat je hoog genoeg komt om uiteindelijk naar het in eerste instantie onbereikbare platform te gaan. Grijp aan de top daarvan de laatse munten van dit rijk.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties