Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario Maker patch past ontgrendelregels aan

Alle gereedschap sneller beschikbaar.

Nintendo heeft patch 1.01 voor Super Mario Maker uitgebracht. De patch zorgt ervoor dat de ontgrendelregels voor het vrijspelen van bouwelementen nu aangepast zijn.

Oorspronkelijk werd er maar één tool per dag beschikbaar gesteld. Hierdoor had je negen dagen nodig om alles te hebben. Nu is het mogelijk om alles binnen een paar uur vrij te spelen.

Of het nieuwe systeem gebaseerd is op tijd of op het aantal blokken dat je plaatst is op het moment van schrijven niet geheel duidelijk. Het staat ook niet vermeld in de update details. De exacte tijd tussen het verschijnen van pakketten verschilt bij de spelers tussen een kwartier en bijna twee uur. Sommige designpakketten lijken automatisch toegevoegd te worden tijdens het spelen van de game.

Nintendo heeft middels deze patch direct op de dag van de release ingegrepen om de meest gehoorde kritiek over Super Mario Maker aan te pakken. Iedereen kan vanaf nu sneller met alle gereedschap aan de slag om zijn favoriete levels te bouwen. Meer over de game lees je in Patricks Super Mario Maker review.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties