Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario LEGO-set aangekondigd

Woohoo!

Nintendo en LEGO kondigen een nieuwe reeks LEGO-sets aan die gebaseerd zijn op Super Mario. De verschillende sets bevatten telkens de blokjes om een level te bouwen en een groot Mario-figuurtje dat je nadien door dat level gidst. Het is nog onduidelijker hoeveel verschillende sets er juist komen, maar in elk geval kun je er dit jaar nog mee aan de slag.

Het Mario-figuurtje bevat onder andere sensoren, speakers en zelfs een scherm. Nadat je je level hebt gebouwd, probeer je zo snel mogelijk het einde van dat level te bereiken en onderweg zoveel mogelijk muntjes te verzamelen. Verschillende iconische vijanden zoals de goomba's maken je dan weer het leven zuur.

Kun je niet wachten om je eigen Super Mario-levels te bouwen, dan zijn de Super Mario Maker-games mogelijk iets voor jou. Op de site lees je Randolfs Super Mario Maker 2 review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties