Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario Land 3 komt naar 3DS

Super Mario Land 2 morgen op eShop!

Nintendo is van plan de gehele Super Mario Land-trilogie beschikbaar te maken voor de Virtual Console. De Japanse gamesgigant heeft in Australië namelijk Wario Land: Super Mario Land 3 ter goedkeuring voorgelegd aan het ratings board, dat een leeftijdscategorie op de game moet plakken.

Wario Land: Super Mario Land 3 verscheen in 1994 op de Gameboy en was de eerste verschijning van Wario, Mario's evil twin als het ware. De game kent een heel andere speelstijl dan voorgaande Mario-game maar was daarom niet minder geliefd. Het was zelfs een zeer fijne game.

Zijn voorganger, Super Mario Land 2: 6 Golden Coins, verschijnt toevallig net morgen op de eShop voor de 3DS. Het eerste deel in de Land-reeks verscheen kort na de launch van Nintendo's jonge portable.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties