Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"Mario Galaxy 2 gaat moeilijk worden"

Moeilijkheidsgraad hoger dan in origineel

Shigeru Miyamoto is vandaag goed op dreef. Eerder vandaag gaf hij toe dat er plannen zijn rond een vervolg voor Wii Music, en nu duikt hij alweer in het nieuws op rond Super Mario Galaxy 2.

In een interview met Official Nintendo Magazine liet de man weten dat deeltje twee een grotere uitdaging zal aanbieden dan het origineel uit 2007. "Ik denk dat Super Mario Galaxy 2 een erg uitdagende game zal worden," gaf Miyamoto toe. Volgens de man is dat ook geen enkel probleem gezien hij er vanuit gaat dat spelers het eerste deel al kennen, en sinds die tijd betere games zijn geworden.

Toen men aan Miyamoto vroeg of de beruchte 'Super Guide', een optie die je laat zien hoe je levels moet uitspelen, in Super Mario Galaxy 2 terug te vinden zou zijn reageerde de man wat vaag. "Ik kan nu nog niet zeggen of we de Super Guide in deeltje twee zullen stoppen. In het algemeen voegen we deze optie toe wanneer het past," sloot Miyamoto af.

De Super Guide is nu al aanwezig in New Super Mario Bros. Wii, een game die binnen enkele dagen in de winkelrekken te vinden moet zijn. Super Mario Galaxy 2 zal daarentegen pas in de loop van 2010 verschijnen.

Reacties