Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury aangekondigd voor de Switch

Mario en vrienden trekken eropuit.

Naar aanleiding van de vijfendertigste verjaardag van Mario kondigt Nintendo Super Mario 3D World + Bowser's Fury aan voor de Switch. Fans zullen wel nog even moeten wachten, want de collectie komt pas op 12 februari 2021 uit.

Super Mario 3D World kwam oorspronkelijk in 2013 voor de Wii U uit en stuurt Mario, Luigi, Princess Peach en Toad op een missie om Sprixieland te redden. Het Bowser's Fury-gedeelte bevat vermoedelijk nieuwe levels, maar daar is momenteel nog niets over bekend. Nintendo laat weten dat er meer details volgen naarmate de release dichterbij komt.

Om de release van Super Mario 3D World + Bowser's Fury te vieren, brengt Nintendo een nieuwe Cat Mario en een Cat Peach amiibo uit. Die zullen op dezelfde dag als de collectie uitkomen. Of beide amiibo's met de game meegeleverd worden, is niet bekend.

Nintendo heeft vandaag ook de Super Mario 3D All-Stars-collectie aangekondigd, die Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy bundelt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Super Mario 3D World

Nintendo Wii U

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties