Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Bomberman R patch voegt nieuwe levels toe

Slaat in als een bom.

Een nieuwe patch voor Super Bomberman R voegt vier nieuwe levels en twee nieuwe voorwerpen toe. Daarnaast brengt de patch een aantal technische verbeteringen.

De nieuwe levels zijn Lagoon, White Cross, Power Zone en Speed Zone. In de laatste twee levels start je personage met respectievelijk maximale Firepower en snelheid. Als nieuwe voorwerpen zijn er een nieuwe kroon en een nieuwe bom om vrij te spelen.

Daarnaast implementeert de patch een aantal technische verbeteringen. Zo speelt de Battle Mode nu met 60 frames per seconde, is de moeilijkheidsgraad van je AI-tegenstanders aangepast en kan je het camerastandpunt in de Story Mode aanpassen.

Ten slotte kondigt Konami ook aan dat er nog content voor Super Bomberman R in de maak is. Zo wordt er aan nieuwe personages gewerkt die op figuren uit onder andere Castlevania en Silent Hill zijn gebaseerd. Een releasedatum en prijs voor deze content is nog niet bekend.

Super Bomberman R lanceerde in maart voor de Nintendo Switch. Op de site lees je nog eens Sanders review van Super Bomberman R.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties