Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sunkissed Vibes Special Edition Xbox-controller voorgesteld

Doet je verlangen naar de zomer.

Microsoft en nagellakmerk OPI stellen samen de Sunkissed Vibes Special Edition Xbox-controller voor. De controller is vanaf 9 mei beschikbaar en kost € 64,99.

De Sunkissed Vibes Special Edition is gekleurd met pastelnagellaktinten van OPI. Zo beschikken de controller, joysticks, d-pad, bumpers en de Xbox-knop over de kleuren wit, zwart, zalmroze, pastelblauw, pastelrood en pastelgroen.

Een volledig opgeladen batterij heeft een batterijduur van 40 uur en alle knoppen zijn te herprogrammeren met de Xbox Accessoires app.

Eerder in de lente van 2022 sloegen beide bedrijven ook al de handen in elkaar en brachten ze samen Xbox-controllers in 12 verschillende kleuren uit.

Verder onthulde Microsoft eerder de Xbox Game Pass en PC Game Pass games van mei, de Remix Special Edition Xbox-controller en de Velocity Green Xbox-controller.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties