Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Summer Game Fest 2022 aangekondigd

De zomer start dit jaar op 9 juni.

Geoff Keighley laat weten dat de Summer Game Fest 2022-livestream op 9 juni om 20:00 uur van start gaat. Wanneer je het evenement op de website in je kalender zet, zie je dat het hele gebeuren hoogstwaarschijnlijk tot 23:00 uur duurt.

Zoals gewoonlijk presenteert Geoff Keighley de stream. Volgens hem mogen kijkers zich verwachten aan een industrie-overschrijdende showcase met tal van gamesgerelateerde aankondigingen, onthullingen en een nieuw Day of the Devs-evenement.

Welke games, ontwikkelaars of uitgevers we te zien krijgen tijdens de stream is op dit moment niet duidelijk. Wie het evenement wil volgen, kan dat via Facebook, Twitch, Twitter of YouTube doen.

Naast Summer Game Fest kan je midden juni ook de Xbox en Bethesda Games Showcase bekijken, organiseert Bethesda begin augustus het uitsluitend digitale QuakeCon 2022. Eind augustus kan je dan weer afzakken naar de fysieke versie van Gamescom 2022.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties