Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Suicide Squad: Kill the Justice League release uitgesteld naar 2024

Om commerciële zelfmoord te vermijden?

Rocksteady Studios laat via Twitter weten dat de release van Suicide Squad: Kill the Justice League wordt uitgesteld naar 2 februari 2024. Die game zou normaal gezien volgende maand uitkomen, maar dat blijkt dus niet haalbaar.

Er deden al weken geruchten de ronde dat de Suicide Squad: Kill the Justice League release zou worden uitgesteld, en dat nieuws is bij dezen dus ook bevestigd. Volgens de tweet is er meer tijd nodig om 'de best mogelijke ervaring voor de spelers' af te leveren.

Het uitstel heeft vermoedelijk ook te maken met de PlayStation State of Play van februari, die maar matig werd ontvangen door de fans. Vooral de actie en live-service-elementen in de game kregen de nodige kritiek.

Het is overigens niet de eerste keer dat Suicide Squad: Kill the Justice League is uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game al in 2022 uitkomen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties