Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Suicide Squad: Kill the Justice League is de nieuwe game van Rocksteady Studios

Super, man.

Tijdens het online DC FanDome evenement is afgelopen nacht Suicide Squad: Kill the Justice League aangekondigd. Dat is de nieuwe game van Rocksteady Studios, de maker van de Batman Arkham-games. Suicide Squad speelt zich in hetzelfde universum als die games af en komt in 2022 uit.

Een eerste CGI-trailer toont Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark als speelbare personages. De game vindt plaats in Metropolis, waar je het onder andere opneemt tegen de aliens van Brainiac. Daarnaast onthult de trailer ook dat je het opneemt tegen een kwaadaardige versie van Superman. De titel van de game doet alvast vermoeden dat ook kwaadaardige versie van andere DC-superhelden hun opwachting maken.

Gameplay kregen we nog niet te zien, maar de CGI-trailer doet vermoeden dat elk lid van de Suicide Squad unieke mechanics heeft. Zo beschikt Deadshot over wrist-cannons en een jetpack, gebruikt Harley Quinn haar baseball bat en een grappling hook, en gooit Captain Boomerang uiteraard zijn vertrouwde boemerang in het rond.

Rocksteady-topman Sefton Hill laat weten dat de game co-op tot vier spelers ondersteunt. Daarnaast kun je de game ook solo spelen. In dat geval kun je op eender welk moment van personage wisselen en worden de resterende Suicide Squad-leden door bots bestuurd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Suicide Squad: Kill the Justice League

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties