Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sucker Punch geeft meer info over Ghost of Tsushima combat

Vrij in Tsushima.

Afgelopen week zagen we in de Ghost of Tsushima State of Play nieuwe beelden van de combat in de game. Nu onthult ontwikkelaar Sucker Punch meer zaken omtrent de speelstijlen en de tegenstanders.

Sucker Punch maakt in een interview bekend dat je ten allen tijden kunt wisselen van speelstijl. Wil je dus een kamp stealthy binnengaan en even later van een dak springen en iedereen als een samoerai afmaken, dan kan dat gewoon.

Daarnaast zijn de gevechten zeer moeilijk en sterft het hoofdpersonage na twee of drie rake klappen. Game Director Nate Fox laat verder weten dat je daardoor een duel met vijf tegenstanders niet overleeft.

Onder andere door de grote hoeveelheid extra Ghost of Tsushima gameplay kon de State of Play op heel wat kijkers rekenen en is het zelfs de meest bekeken State of Play tot nu toe. De trailer werd op drie dagen tijd meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. Dat is een verdubbeling tegenover de tweede meest populaire State of Play in september 2019. Daarin onthulde Sony een eerste The Last of Us: Part 2 releasedatum. Die datum is door corona echter intussen uitgesteld naar 19 juni.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Ghost Of Tsushima

PS4

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties