Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Street Fighter-producent Yoshinori Ono verlaat Capcom

3… 2… 1… SHORYUKEN!

Street Fighter-producent Yoshinori Ono verlaat Capcom na dertig jaar. Dat maakt hij zelf bekend via een tweet.

In de tweet bedankt Ono iedereen waarmee hij gedurende zijn carrière mocht samenwerken. Waarom hij de studio verlaat, vertelt hij echter niet. Volgens geruchten zou hij het niet eens zijn met de nieuwe richting die Capcom wil inslaan met de Street Fighter franchise.

Daar merk je in de tweet echter niets van, want Ono laat in het bericht weten dat hij alle vertrouwen heeft in de volgende generatie en dat hij uitkijkt naar de nieuwe richting voor de franchise. Wie zijn opvolger wordt, weten we voorlopig niet.

Als laatste vindt Ono het jammer dat hij in 2020 door corona niet de kans heeft gekregen om afscheid te nemen van de fans. Daarom maakt hij op het einde van bericht nog even tijd voor een luidkeelse Shoryuken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties