Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Street Fighter 6 releasedatum gelekt

Via de PlayStation Store.

Sony heeft per ongeluk de releasedatum van Street Fighter 6 gelekt. De datum is intussen terug verwijderd, maar eerder vandaag viel op de pagina van de game te lezen dat die op 2 juni 2023 uitkomt.

Deze nacht vinden The Game Awards plaats, dus vermoedelijk zal Capcom dan de releasedatum officieel aankondigen.

Op de pagina van de PlayStation Store waren ook de verschillende versies van de game te zien. Naast een Standard Edition komt er ook een Deluxe Edition die de Year 1 Character Pass bevat.

Er is daarnaast ook een Ultimate Edition die je toegang tot de Year 1 Ultimate Pass geeft. Wat het verschil is tussen die verschillende versies en extra's krijgen we vermoedelijk deze nacht te horen.

Wie The Game Awards wil volgen, kan dat vanaf 01:30 uur deze nacht. Heb je interesse in de nieuwste fighting game van Capcom? Onze Yvo ging er alvast mee aan de slag voor de Street Fighter 6 preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter 6

PS4, PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties