Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Street Fighter 6 logo is mogelijk bewerkte stockafbeelding van $ 80

Bizon-der toevallig.

Volgens Aurich Lawson van technologiewebsite Ars Technica is het Street Fighter 6-logo een bewerkte versie van een Adobe Stock-afbeelding van $ 80. Capcom reageert voorlopig nog niet.

Bij de aankondiging van Street Fighter 6 vond Aurich Lawson dat het logo van de game verdacht veel leek op een bestaande Adobe Stock-afbeelding. Na wat opzoekwerk deelde hij zijn bevindingen op Twitter.

Volgens Lawson heeft Capcom gewoon de zoekterm "SF" ingetypt bij de stockfotoservice Adobe Stock en daarna de lijn rond het logo dunner gemaakt, sommige hoeken afgerond, bepaalde strepen schuiner naar onder gezet en het cijfer 6 en wat graffiti toegevoegd.

Naast Street Fighter 6 is het ook wachten op de Capcom Fighting Collection. Die komt op 24 juni 2022 uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties