Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Street Fighter 5 krijgt een verhaallijn

Arriveert vier maanden later dan de game.

Uitgever Capcom laat weten dat Street Fighter 5 een verhaal krijgt. Dit gebeurt via een gratis update die in juni van dit jaar beschikbaar komt.

De verhaalmodus in Street Fighter 5 bestaat volgens Capcom uit twee verschillende helften. Enerzijds krijgt ieder personage een eigen verhaallijn die achtergrondinformatie onthult en de relatie met de andere personages laat zien. Deze feature lanceert gelijktijdig met de game.

Anderzijds krijg je de beschikking over een uitgebreider verhaal met filmpjes. Deze modus wordt in juni middels een update aan de game toegevoegd. Een nieuwe trailer voor Street Fighter 5 laat kort zien hoe de feature eruit ziet.

Street Fighter 5 lanceert op 16 februari voor de pc en de PlayStation 4. Voor meer informatie kun je Sander zijn preview van Street Fighter 5 doornemen.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur

Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties