Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Street Fighter 5 krijgt Champion Edition

Inclusief alle fighters.

Capcom maakt bekend dat Street Fighter 5 een Champion Edition krijgt. De nieuwe versie van de game is vanaf 14 februari beschikbaar voor de pc en de PlayStation 4. De Champion Edition bevat zo goed als alle tot nu toe uitgebrachte DLC, inclusief de nieuwe fighter Gill. Die wordt volgende maand toegevoegd aan de game.

De Champion Edition bevat in totaal 40 personages, 30 stages en meer dan 200 outfits. Enkel de Fighting Chance outfits, brand collaboration coutfits en de Capcom Pro Tour DLC maken geen deel uit van de nieuwe versie en moet je nog afzonderlijk aankopen.

Bekijk op YouTube

De Street Fighter 5 Champion Edition kost 30 euro. Heb je de basisversie van de game al, dan kost een upgrade je 25 euro. In dat geval krijg je wel al meteen toegang tot alle DLC en hoef je dus niet te wachten tot in januari. op de site vind je onze Street Fighter 5 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter V

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties