Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Street Fighter 5 bèta werkt niet

"Langere periode van onderhoud."

De bètaversie van Street Fighter 5 die Capcom vandaag heeft gelanceerd, werkt niet. Hoewel Yoshinori Ono op zijn Twitter-account heeft gezegd dat het probleem rond 12 uur verholpen zou zijn, ondergaat de bèta nu een "langere onderhoudsperiode". Wanneer Capcom een werkende bètaversie uitbrengt, is nog niet bekend.

In een officiele verklaring zegt Capcom het volgende: "We verontschuldigen ons voor gebruikers die problemen met de Street Fighter 5 bèta hebben. Om alle problemen zo snel mogelijk te verhelpen, ondergaat de bèta een langere onderhoudsperiode en daardoor is het voor geen enkele gamer beschikbaar. We laten je laten weten wanneer we alle problemen opgelost hebben en de bèta weer opent."

Via het officiële Twitter-account laat het team achter Street Fighter weten als compensatie in de volgende bètaversie meer content te bieden.

Lees in onze Street Fighter 5 preview alles wat we over de game weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter V

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.
Reacties