Skip to main content

Streamt Ninja Fortnite nu definitief op YouTube Gaming?

Gemixte gevoelens.

De populaire streamer Ninja heeft vermoedelijk een nieuwe thuisbasis voor zijn Fortnite-livestreams gevonden, namelijk YouTube Gaming.

Tyler 'Ninja' Blevins maakte in 2019 de overstap van Twitch naar Mixer, een exclusieve deal die hem naar verluidt tussen de 20 en 30 miljoen dollar zou opleveren. Enkele weken geleden maakte Microsoft echter het einde van Mixer wereldkundig en zit de Amerikaan sindsdien zonder streamingsplatform.

Tot gisteravond dan, want toen was er op YouTube een Fortnite-livestream van Ninja te zien waarin hij samen met TimTheTatman, CouRage en DrLupo de game speelde. Op het hoogtepunt keken er ongeveer 150.000 mensen naar de livestream.

Bekijk op YouTube

Normaliter zijn er op Ninja's YouTube-kanaal alleen hoogtepunten van zijn livestreams te zien en is het zelfs de eerste keer dat hij via Google's videoplatform een livestream verzorgde. Of het hier om een eenmalige livestream gaat of Ninja vanaf nu definitief live via YouTube Gaming is te volgen, is vooralsnog onduidelijk.

Er is de laatste weken veel rumoer rondom enkele populaire streamers. Zo is het nog niet bekend waar Shroud in het vervolg zijn livestreams uitzendt en waarom Twitch DrDisrespect geband heeft.

Read this next