Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin pre-order missies aangekondigd

Zorgt voor misverstand.

Spelers die de Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin digital deluxe edition pre-orderen, krijgen daar drie gratis bonusmissies bij. Dat meldt Square Enix op Twitter.

Wie de digital deluxe edition downloadt, krijgt toegang tot de bonusmissies Trials of the Dragon King, Wanderer of the Rift en Different Future. Onderaan het bericht lees je ook nog dat die missies niet afzonderlijk beschikbaar zijn.

Dat laatste zinnetje zorgde voor enkele boze reacties. Spelers die de fysieke versie van de game al hebben besteld, zouden volgens sommigen immers geen extra bonussen en de season pass moeten kopen. Anderen denken dan weer dat je die missies enkel kunt spelen als je de digital deluxe edition pre-ordert.

Als je echter naar de PlayStation en Microsoft Store gaat, dan zie je dat die drie missies zijn inbegrepen bij de season pass en die is later nog steeds afzonderlijk beschikbaar.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins komt op 18 maart 2022 uit en volgens Square Enix is Strangers of Paradise gebaseerd op Final Fantasy 1.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties