Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin demo nu beschikbaar

De derde al.

Square Enix meldt dat de derde demo van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin van 10 maart tot en met 19 april te spelen is op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Alle progressie die je daarin maakt, kun je overdragen naar de volledige game.

In deze derde demo krijg je toegang tot de eerste drie gebieden van de game, tot aan de Western Keep. Tijdens je sessie is het verder ook mogelijk om de coöperatieve multiplayer uit te testen met spelers die ook met de proefversie aan de slag zijn.

Cover image for YouTube videoSTRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN | Available on March 18, 2022 | Chaos Awaits

Square Enix laat verder weten dat je in totaal 40 uur doet over het verhaal van de volledige game. Daarnaast ben je nog uren bezig met het voltooien van de verschillende zijmissies, de te verzamelen aanpassingsopties en de in totaal 30 te perfectioneren jobs.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin bevat ook verschillende moeilijkheidsgraden. Die gaan van de makkelijkere Story mode tot de meer uitdagende Action en Hard-moeilijkheidsgraden.

Naar aanleiding van de naderende Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins release onthult Square Enix de Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin systeemvereisten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties