Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Story of Seasons: Trio of Towns release bekendgemaakt

Harvest Moon!

De releasedatum van Harvest Moon-opvolger Story of Seasons: Trio of Towns is bekend. De game komt op 13 oktober uit voor de Nintendo 3DS.

Story of Seasons is de huidige naam van de in het Westen gepubliceerde reeks Harvest Moon. In 2014 besloot Marvelous Inc om de serie onder zijn eigen Amerikaanse tak XSEED Games uit te geven. Echter bleef de merknaam Harvest Moon in handen van de uitgever Natsume, die de games voorheen uitbracht.

In Europa is Nintendo of Europe verantwoordelijk voor het uitgeven van de games. Het bedrijf heeft eveneens voor de naam Story of Seasons gekozen om verwarring te voorkomen.

In Story of Seasons: Trio of Towns ben je een beginnende boer die met verschillende agrarische taken te maken krijgt. Zo kun je in de game gewassen verbouwen en dieren opvoeden. Ook is het mogelijk om als fashionista door het leven te gaan of om relaties met de lokale bevolking aan te gaan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties